kokos – wortel cake

Met het recept van de glutenvrije wortel cakejes (zie hier) hebben we een beetje geëxperimenteerd en er een cake van gemaakt.

Hier ons aangepast recept

Ingrediënten:

75 gram gemalen pecannoten

6 gemalen of fijngesneden medjooldadels

3 zeer fijn geraspte wortels

30 gram glutenvrije bloem

40 gram kokosrasp

1 koffielepel bakpoeder

1 koffielepel kaneelpoeder

3 eieren

100 ml amandelmelk

3 eetlepels gesmolten kokosolie

1 zakje vanillesuiker

1 koffielepel vanille – extract

 

Werkwijze:

Verwarm de over op 175° en bekleed een cakevorm met bakpapier

Meng de droge en de natte ingrediënten eerst apart in een kom.

Voeg daarna de natte ingrediënten voorzichtig onder de droge.

Giet het beslag in de bakvorm en laat het ongeveer 40 minuten bakken.

13139371_617650865067227_6533259179854846025_n

 

 

Laten afkoelen en daarna smullen maar …

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s