Jurkjes naaien voor mijn dochter

Toen onze dochter op 1 september naar de middelbare school vertrok had ik het gevoel dat het gedaan was met jurkjes en rokje naaien voor haar. Jammer, zo jammer. Maar ok dat hoort bij een opgroeiende tiener en dat kan ik niet tegen houden.

De eerste maanden vertrok ze bijna alle dagen met een jeansbroek en een trui naar school. Af en toe een zelfgemaakte trui, dan kon nog. In het weekend en op vakantiedagen kwamen de jurken nog wel uit de kast. en ik vond ze er zo mooi mee.

Dat wordt alleen nog naaien jurken voor mezelf.

En dan kwam er de vraag voor een zwarte jurk voor haar kooroptreden. Want een zwarte jurk in maat 152-158 tijdens de lenteperiode die vonden we niet in de winkel. De jurk stond haar zo mooi en ze kreeg leuke complimenten.

Van de éne vraag kwam de volgende. Ze wou toch nog wel meer jurken. Maar niet elk patroon werd goedgekeurd. zo begonnen we aan onze eerste lijst ‘tienerproof jurken’  Via heel wat tips is deze lijst ondertussen al aangevuld (volgt  later nog) en zijn we aan een lijst broeken, jumpsuits ed begonnen.

Ondertussen zijn er al enkele nieuwe jurken gemaakt … de lente – zomerkast is aangevuld. En met deze vertrok ze vandaag met een blije lach naar school …. ZALIG

WP_20160522_001

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s