Appel frambozenbrood

 

Deze namiddag voetbal op tv … even mee gekeken, maar dan toch maar de keuken in. Ik maakte een variatie op het peren-frambozenbrood uit lekker zoet glutenvrij bakken.

Het lijkt meer op cake dan op brood. Dus het zal ons desser voor vanavond worden.

Wat zit er in:

150 gr kokosbloesemsuiker

160 gr lactose vrije boter

3 eieren

1tl kaneelpoeder, 1tl natriumbicarbonaat, 1 tl glutenvrij bakpoeder

55 gr geraspte kokos

75 gr maisbloem

75 gr glutenvrije bloem

1 appel in blokjes

100 gr frambozen

Aan de slag:

Meng de zachte boter en de suiker goed door elkaar

Klop de eieren er 1 voor 1 er onder

Zeef de bloem, kaneelpoeder, natriumbicarbonaat, bakpoeder en voeg het in kleine hoeveelheden onder het beslag

Meng er de kokospoeder, de appelblokjes en frambozen onder.

13427854_648520225313624_2922500717681754093_n

Verwarm de oven op 150 graden, doe het deeg in een ingevet bakblik en bak ca 90 minuten. En zo komt het brood uit de oven.

13432281_648520228646957_2950114889021562283_n

Het smaakt weer heerlijk, te heerlijk eigenlijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s