Laat jezelf zien … eigen uitdaging vervolg

We gaan verder met mijn eigen uitdaging: minstens één maal per maand een blog over iets dat ik voor mezelf naaide met foto’s van mezelf erbij.  De vorige vind je hier en hier

Begin mei, de seringen bloeien weelderig in onze tuin en ik vind niets mooier dan hun prachtige intense paarse kleur. Ideaal plaatsje dus om foto’s te trekken in mijn tweede Sahara dress van Bella sunshine design    (versie 1 vind je hier)

Mijn eerste versie van de Sahara dress was de korte versie, superleuk en handig op smalle rokjes en broeken maar ik zag zoveel verschillende lange versies, dus ik maakte er ook een voor mezelf.

Ik gebruikte het stofje ‘vosjes’ dat ik in hun verjaardags-uitverkoop kocht in de webshop in ’t leerke. Een stofje dat in mijn kast lag te pronken en te wachten op het perfecte patroon;

‘the Sahara dress’ van BSD dus

IMG_1280b

Ik verlengde het bovenstukje met 2 cm omdat ik bij vorige versie het gevoel had dat het net iets te kort was en een beetje omhoog kroop;  het voordeel aan een patroon meerdere keren maken, je kan het aanpassen aan je eigen wensen.

Een cirkelrok vraagt veel stof en mijn stofje was net een beetje te kort … dus ik deed een 4 cm af van het patroon;  net wat te kort ind ik voor mezelf … maar ja in de zomer met een shortje eronder … kan het nog net.

IMG_1282b

Of ik zal het gebruiken voor  dans en yoga of voor mijn theaterlessen, daar mag iets korter toch net wel he.  Ik ben geen 20 meer maar ja …

IMG_1278

De cirkelrok vind ik zo leuk dat ik met nog wel even durf wagen aan lekker zot draaien in onze tuin … tja geen 20 meer maar het gevoel is er soms nog hoor.

Ik koos voor deze versie terug voor de korte mouwe.  Het patroon heeft ook 3/4 en lange mouwen en een versie zonder mouwen.

Een zalige jurk om ’s avonds in onze tuin lekker weg te dromen en te mijmeren over de voorbije dag;  Minder leuke momenten verdwijnen dan met de zon.  Zalig toch je eigen stukje groen.

1

Het Jurkje zit weer zalig , ik zou het elke dag willen dragen en er ligt al een volgend geknipte versie klaar .  Een van de patronen dat hier nog vaak gebruikt zal worden.

En mijn uitdaging van deze maand is al vervuld … misschien volgt er nog wel één.

Dit blogbericht bevat affiliate links van Bella sunshine designs

Advertenties

2 gedachtes over “Laat jezelf zien … eigen uitdaging vervolg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s