Nivalis voor dames … het nieuwe sofilantjes patroon, getest en goedgekeurd

Velen keken er al lang naar uit, nog een keer een patroon van Sofilantjes voor volwassenen. De patronen van Sofilantjes zijn zo fantastisch voor kinderen maar deze aanpassen voor tieners en volwassen is nog iets anders natuurlijk.

Toen ik het Nivalis patroon zag twijfelde ik wel even. Dit patroon staat zo mooi op al die kinderlichamen, maar ja mijn lichaam ziet er door de jaren heen wel lichtelijk (hmmm) anders uit.

22221534_1492744160809012_2900311875407768144_n

Mijn twijfels waren onterecht, dat zag ik toen ik mijn eerste testversie aandeed.

De nivalis voor vrouwen in maat 34  tot 54 is een topper en past voor alle maten en modellen. De versmalling in de taille  zorgt ervoor dat het super mooi valt en een verslankend effect heeft.

Voor mijn eerste versie maakte ik de jurk met korte mouwen en een kraag. De kraag – sjaal vind ik zeer aangenaam om te dragen. Ideaal voor de herfstperiode en met een korte cardigan er op kan het ook best in de winter gedragen worden.

IMG_9202

Mijn tweede versie in een dunnere tricot en  een beetje meer zomerse sfeer (ik hoop nog op zon in oktober … smile) vind ik zalig. Deze versie is de basisjurk met 3/4 mouwen.

IMG_9079

De dag dat ik deze foto’s ging trekken was zelfs de zon meer bereidwillig dan op de herfstige dag van versie 1. (ze zal het gezien hebben zeker dat het zomers stofje was.)

Voor versie 1 en versie 2 koos ik voor de colorblock optie, het bovenstukje en de mouwen in een ander stofje dan het onderste deel van de jurk. Ideaal voor die resten stof in je kast op te gebruiken.

Ondertussen is het eerste  jurk patroon voor dames van sofilantjes een feit… het is getest in alle maten en geuren en super goed bevonden.  Op het einde van de testronde maakte ik nog twee versie …  foto’s moeten nog getrokken worden en volgen zo snel mogelijk.

De nivalis … een jurk of een tuniek, met of zonder kap of kraag en 3 verschillende mouwen… keuze te over dus.

Maak je je zelf een Nivalis jurk of Nivalis tuniek, plaats deze dan op sociale media met #NivalisWomen en wie weet win je de prijs van je patroon wel terug.

Verkoop info: het patroon is verkrijgbaar aan promoprijs 6,66 euro van maandag tot woensdag 00.00 CET (6pm. est). Het nederlandstalig patronen is hier verkrijgbaar.

Sale info and release info: sale will run from Monday 00.00 to Wednesday,
Sale price is €5.50 exl tax (€6,66 incl. eu tax). The english  version of the pattern, you can find here

in deze blog zitten affiliate links voor sofilantjes patronen.dit wil zeggen dat jij hetzelfde betaalt voor een patroon en dat ik een klein percentage krijg voor de promo. zodat ik verder nieuwe patronen kan blijven testen voor jullie

wil je nog enkele nederlandstalige blogs lezen, neem dan zeker een kijkje hier:

En ben je nu nog niet overtuigd check dan zekers ook volgende blogsters:
Dragons workshop 

mamarieke

inspinration

just delphine

creashars

 

 

Auteur: stokstaartjedoethetzo

Een blog van dochter en mama. Over naaien, ontwerpen, glutenvrij bakken en allerlei creatiefs

4 gedachten over “Nivalis voor dames … het nieuwe sofilantjes patroon, getest en goedgekeurd”

  1. echt twee heel mooie versies! Ik hoop dat je de zomerse nog aankan dit weekend en anders heel vaak je herfstversie mag dragen de komende tijd. Inderdaad een ideaal patroontje om restjes op te werken die je te mooi vindt om weg te gooien

    Like

  2. Ze zijn prachtig! En ik duim mee voor nog wat mooi weer… Zaterdag 22 graden dus trek de jurk nog maar eens aan dan 😀. Ben benieuwd naar de andere jurken die gaan komen!

    Like

Plaats een reactie