Een polobloes voor mijn man

Naaien voor mijn man, vind ik altijd een beetje spannender dan voor mezelf of voor onze dochter. Ik weet niet waarom maar het lijkt anders en ik wil dat het zeker goed zit… Toch probeer ik het af en toe te doen en tot nu toe viel het steeds in de smaak (op een keer).

Zo  testte ik enkele weken geleden het nieuwste patroon van wardrobe by me, de draper polo

 

Het patroon  bestaat uit 4 verschillende versie.

Als testversie maakte ik de polo versie zonder zakje met korte mouwen.

Ik was vooral benieuwd naar de uitleg van het knopenpad, ik maakte al verschillende bloesje voor dochter met een knopenpad en vind de uitleg in sommige boekjes / patronen soms nodeloos ingewikkeld.

De uitleg en manier  van dit knopenpad  is anders gewoon ben.  Ik vond het zelfs wat spannend of het wel zou lukken zoals het daar beschreven stond. Maar stap voor stap aan de hand van de Engelse uitleg en de bijhorende duidelijke tekening kreeg ik een mooi knopenpad waar ik zelf best tevreden over ben.

IMG_0562

Ik werk graag met de patronen  wardrobe by me,  ze zijn goed te volgen en  duidelijk. enige kennis van engels is handig maar de tekeningen naast de tekst geven een goede verduidelijking.

Meestal probeer ik tijdens een testperiode wel meerdere versies te maken, maar helaas dit patroon werd tijdens de kerstvakantie getest. een drukke periode met al die feestdagen. Er was dus helaas maar tijd voor 1 versie. Tegen de zomer zullen er nog wel enkele volgen.

IMG_0646

Ik maakte deze versie in een zachte viscose tricot die enorm soepel valt en heerlijk is om te dragen. De polo kan zonder of met knopen gemaakt worden. Ik koos voor deze eerste versie om geen knopen aan te naaien. Ik vind het best wel leuk vallen zonder het gewicht van de knoopjes

IMG_0573

Manlief is tevreden met zijn polo.  Foto’s trekken verliep echter minder evident. het testen van een polo met korte mouwen in dit koude weer is niet zo ideaal voor een bijbehorende fotoshoot.

 

De draper polo vind je hier en is nog te koop aan promoprijs voor 8,18 euro ipv 9,82 euro tot 26/1/2018 (affiliate link)

 

 

4 Comments

    1. Greet, ik heb hier maat l gebruikt voor mijn man. Dit draagt hij ook standaard. Ik ben wel van plan om nog eens een xl te maken om het verschil te zien. Het model is slim fitted. Ik heb de matentabel gevolgd en dan klopte het. Dit leek zo bij de meeste testers.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s